Badeværelser

Badeværelser 1 Badeværelser 2 Badeværelser 3

Badeværelser er den største del af vores arbejde. Vi er stolte over, at kunne levere smukke og funktionelle badeværelser af høj kvalitet.

Hvad enten det er et minimalistiske badeværelser, overdådige samtale badeværelser eller et ældre Københavnsk toilet, der skal forvandles til WC/bad går vi 100% op i at gøre det ordentligt. Det vigtigste for os er, at du, som skal bruge rummet hver dag, trives med det og har en god fornemmelse omkring både processen og det færdige resultat. At du er tryg fra start til slut.

I forhold til priser, er det svært at sige noget konkret uden at have set rummet og talt om funktionalitet og indretning, men generelt er vores erfaring at et standard badeværelse med standard fliser samt sanitet ligger på omegn af 100.000 – 130.000 Kr. Eksklusiv moms. Et luksussamtalebad/velværelse ligger erfaringsmæssigt på 200.000 Kr. og op efter.
Byggeperioden for et badeværlse er mellem 4-5 uger, fra den dag vi river ned til den dag det sidste malerstrøg er sat. Der mange tørretider der skal overholdes både hos murer og maler mm.

 

Hvorfor vælge Murerfirmaet Herskind og Mathiesen?

Bag Murerfirmaet Herskind & Mathiesen ApS ligger over 30 års erfaring inden for murerfaget.

De mange års erfaring virksomheden har oparbejdet og de kompetencer, som efterhånden er samlet sammen, gør Murerfirmaet Herskind & Mathiesen ApS til en stærk leverandør af kvalitetsarbejde inden for murerfaget.

Det er vigtigt for os at kunden får leveret et godt og ordenligt stykke arbejde, hvor kvaliteten og servicen er i højsæde, da den bedste anbefaling for fremtidige opgaver altid vil være gode reference, vel afsluttede projekter og glade kunder!

Se vores tidligere arbejde i vores galleri. Klik her!

Kontakt os i dag og hør om vores mange års erfaring inden for badeværelser eller læs de mange positive anmeldelser på vores Facebook side her.

<ServiceTilbud>