Murer Amager?

 

Har du søgt efter “Murer Amager”?

Vi har adresse på Amagerbrogade 170, 2300 København S og servicerer hele Amager!

“Murer Amager” dækker over mange forskellige opgaver. Vi løser arbejdsopgaver indenfor:

  • Badeværelser
  • Facader
  • Fugning
  • Bærende vægge
  • Fliser
  • Fugt i kælder
  • Tag
  • Nedrivning
  • Læs mere her

 

Murer Amager

 

Hvorfor Murerfirmaet Herskind og Mathiesen?

Det er vigtigt for os at kunden får leveret et godt og ordenligt stykke arbejde, hvor kvaliteten og servicen er i højsæde, da den bedste anbefaling for fremtidige opgaver altid vil være gode reference, vel afsluttede projekter og glade kunder!

Se evt. de mange positive anmeldelser på vores Facebook side her.

 

Badeværelser

Badeværelser er den største del af vores arbejde. Vi er stolte over, at kunne levere smukke og funktionelle badeværelser af høj kvalitet.


Hvad enten det er et minimalistisk badeværelse, et overdådigt samtalebadeværelse eller et ældre Københavnsk toilet, der skal forvandles til WC/bad går vi 100% op i at gøre det ordentligt.
 Det vigtigste for os er, at du, som skal bruge rummet hver dag, trives med det og har en god fornemmelse omkring både processen og det færdige resultat. At du er tryg fra start til slut.

Se vores galleri her

 

Hvem er Murerfirmaet Herskind og Mathiesen?

Bag Murerfirmaet Herskind & Mathiesen ApS ligger over 30 års erfaring inden for murerfaget.

I dag består virksomheden af et kompetent hold af murere, som hver dag løser en lang række forskellige opgaver for privatpersoner, virksomheder og boligforeninger.

De mange års erfaring virksomheden har oparbejdet og de kompetencer, som efterhånden er samlet sammen, gør Murerfirmaet Herskind & Mathiesen ApS til en stærk leverandør af kvalitetsarbejde inden for murerfaget.

Vi bestræber os på at imødekomme vores kunders ønsker, behov og krav samt rådgive ud fra vores byggetekniske viden og erfaring. Vi er et ambitiøst murerfirma som sætter en ære I at levere et tilfredsstillende stykke arbejde og at løse opgaven til aftalt tid pris og kvalitet.

Så søger du en “Murer Amager”, har du fundet de bedste på Amager!

FIND DIT MURERFIRMA AMAGER!

murerfirma amager

Vi ser frem til at høre fra dig!

Da du har søgt efter “Murerfirma Amager” søger du måske også et godt tilbud på netop din opgave? Kontakt os i dag og få et tilbud eller udfyld vores kontaktformular her.

Murerfirmaet Herskind og Mathiesen ApS
Amagerbrogade 170, 3Tv
2300 København S
Telefon: 7070 7944
Email: info@murerfirmaet-hm.dk
Web: www.murerfirmaet-hm.dk